Situation de l'économie espagnole.
Celkový vývoj Španielska. Rýchly rozmach po roku 1986. Inflácia a narušená platobná bilancia. Poľnohospodárstvo. Priemyselná výroba - plán konverzie a energetiky. Bankový a finančný systém. Zahraničný obchod - hlavní partneri r. 1989 podľa hlavných skupín tovarov. Obchod s EHS - podľa krajín. (Crédit Lyonnais international 1990, november.).