Wirtschaftszahlen.
Štatistické údaje o vývoji hospodárstva SRN (bez bývalej NDR) v mesiacoch apríl 1990-máj 1991 v porovnaní s rokom 1989. Ceny surovín a potravín na svetovom trhu, nákupné ceny poľnohospodárskych výrobkov, spotrebiteľské ceny, vývoj zahraničného obchodu.