Macroeconomic Policy and "Twin Deficit": Comment on U.S. Economic Policies in 1980s. - Iša, Ján
Charakteristika keynesovského, monetaristického makroekonomického prístupu, prístupu z hľadiska novej klasickej makroekonómie a z hľadiska ekonómie ponuky. Vplyv týchto prístupov na hospodársku politiku USA. Názory amerických ekonómov na politiku, ktorá spôsobila zrýchlený ekonomický rast, ale aj problém dvojice deficitov.