Kupónová privatizace. Majetku má být dostatek. - Jurečka, J.
Rozhovor s námestníkom ministra financií (FMF) J. Jurečkom. Pre kupónovú privatizáciu sa ráta s 30 až 40 perc. z celkovej privatizácie. Do kupónovej privatizácie pôjde v prvej vlne 500-1000 podnikov. Odhaduje sa, že na kupónovej privatizácii sa zúčastní 4-7 mil. občanov. Problematika vlastníctva štátu po privatizácii.