Priority transformace. - Havlín, V.
Správanie sa podnikov v transformačnom období. Potreba pragmatických riešení pri vytváraní ekonomického prostredia stimulujúceho trhové správanie riaditeľov, majiteľov, zamestnancov i spotrebiteľov. Analýza správania úspešných i neúspešných podnikov. Nevyhnutnosť zabezpečenia transformačného procesu spoľahlivými spätnoväzbovými informáciami o účinnosti ekonomických nástrojov.