Scenarij ekonomičeskoj reformy v ČSFR. - Kopytina, M.
Popis štyroch variantov ekonomickej reformy: radikálna ekonomická reforma, cesta postupných reforiem, samosprávne podnikanie, koncepcia "nového štátneho sektora". Reforma daňového systému. Formy privatizácie stredných a veľkých podnikov. Agrárny program Scénara. Prechod k novému systému sociálneho zabezpečenia.