Socializm-rynok-plan. - Orlov, A.
Východiská obnovy spoločnosti v ZSSR. Predstavy o trhu a jeho realizácii v sovietskej ekonomike. Možnosti existencie rôznych vlastníckych foriem. Vzťah plánu a trhu a jednotný vnútorný trh. Vzťah konkurencie a regulovania na súčasnom trhu. Informačné zabezpečenie trhu.