Styl řízení prostřednictvím informací. - Stýblo, Jiří
Vznik a rýchly vývoj tzv. informačného sektoru. Moderná technika a informačné zabezpečenie vyžadujú vysokú úroveň prípravy pracovníkov. Riadiace štruktúry získavajú kooperačný charakter, umožňujú dobre fungujúcu výmenu informácií. Informačná aktivita sa stáva stále zreteľnejšie výrobným faktorom. Zvyšovanie úrovne komunikácie a informačnej spolupráce.