Systemy regulacji gospodarki niedoboru a rynek. - Jakóbik, W.
Systém direktívnej komplexnej regulácie a trh. Systém direktívnej, selektívnej regulácie zoči-voči trhu. Závislosť medzi systémom indikatívnej regulácie a trhom. Varianty regulačného systému. Účinnosť regulačných systémov v trhových podmienkach - porovnávacie hodnotenie.