Efficient transportation infrastructure policy. - Winston, C.
Perspektívy financovania a investícií do dopravnej infraštruktúry USA. Náklady na opotrebovanie a udržovanie stavu chodníkov. Optimálna trvanlivosť chodníkov. Ekonomický vplyv účinnej infraštruktúrnej politiky na stav komunikácií. Financovanie a investície do leteckej dopravy. Perspektívy účinnej infraštruktúrnej politiky.