Prospects for a North American free trade agreement. - Rosen, G.R
Názory politikov a ekonómov Spojených štátov, Mexika a Kanady o účelnosti a dôsledkoch uzavretia dohody o voľnom obchode pre celý severoamerický kontinent. Údaje o doterajšom vývoji obchodných vzťahov medzi týmito štátmi. Úvahy o vplyve nerovností v mzdovej politike.