Podniky se zahraniční účastí. Ekonomické podmínky v ČSFR. - Kmochová, E.
Zákonné úpravy zakladania podnikov so zahraničnou majetkovou účasťou. Vývoj ich počtu za r. 1983-1989. Liberalizácia predpisov o spoločných podnikoch. Prehľad sadzieb dane z príjmov a poplatkov z dividend zmiešaných podnikov v jednotlivých východoeurópskych štátoch.