Zarubežnyje predprijatija: novaja forma sovmestnogo predprinimatel'stva. - Čirkunov, O.
Postup pri tvorbe účasti sovietskeho podniku v zahraničnom podniku a jej schvaľovanie. Podmienky udelenia súhlasu na vytvorenie zahraničného podniku. Obvyklé právne podmienky a formy účastí v podnikoch v zahraničí. Základné náležitosti tvorby zakladajúcich listín.