Možnosti přijímaní a využívání zahraniční pomoci. - Furch, D.
V ČSFR jestvujú dve pracoviská, ktoré sa zaoberajú koordinačnou činnosťou zahraničnej pomoci: Koordinačná komisia pre príjem zahraničnej pomoci v neinvestičnej oblasti (KKZP) pri Úrade predsedníctva vlády ČSFR a Federálna agentúra pre zahraničné investície (FAZI). Charakteristika činnosti KKZP a FAZI a postupu pre uplatňovanie návrhu na využitie zahraničnej pomoci.