<An> introduction to the law and economics of intellectual property. - Besen, S.M
Predmet ochrany intelektuálneho vlastníctva. Patenty. Dišputácie o patentoch na súde. Problematika patentov z výskumného a politického hľadiska. Ochrana copyrightu. Ochrana počítačových systémov. Ochrana polovodičových chipov. Ochrana obchodných značiek. Obchodné tajomstvo. Sprenevera.