Vers un systéme unique d'assurances sociales.
O spoločnom systéme sociálneho poistenia pre celé Nemecko. Význam sociálnych dávok v NSR pred zjednotením. Systém sociálneho zabezpečenia v bývalej NDR pred zjednotením. Systém sociálneho a dôchodkového zabezpečenia platný v SRN bude platiť aj na území bývalej NDR. (BHF-Bank, Bulletin 1990, č.1079.).