Expected time analysis of a simple recursive poisson random variate generator. - Devroye, L.
Metóda ako urýchliť dobre známy generátor. Prezentácia metódy pravdepodobnostnej analýzy a možnosť jej využitia v situáciách s ľubovoľným počtom úrovní rekurzie.