Global convergence revisited: reply to A. Žilinskas. - Pinter, J.
Zdôraznenie vlastnosti všeobecnej konvergencie adaptívnych deterministických stratégií pri multiextremálnej optimalizácii. Poukaz na chybu v práci A. Žilinskasa.