Nad jedním průzkumem. - Cyrner, A.
Výsledky výskumu problematiky podnikania, hospodárskeho rizika a zodpovednosti za riziko realizovaného v roku 1989 vo vybraných poľnohospodárskych organizáciách. Chápanie rozdielu medzi podnikaním a špecificky socialistickým podnikaním. Stanovisko respondentov k možnostiam lepších podmienok pre podnikanie.