Ekonomická situace podniku před přechodem do tržní ekonomiky. - Rabiška, M.
Podmienky prežitia a rozvoja v trhovom mechanizme. Zmeny v riadení podniku. Vzťah k zákazníkovi. Diagnóza ekonomickej efektívnosti podniku. Analýza zisku a dôchodkovej situácie podniku. Skladba nákladov. Vývoj efektívnosti fondov. Rozbor pripravenosti podnikov na prežitie v trhovej ekonomike.