Importní management pro domácí trh? - Vodáček, Leo
Výučba managementu v ČSFR predovšetkým formou preberania teórie a praktických skúseností z rozvinutých krajín. Management vznikol a rozvíja sa zo zázemia a pre použitie v trhových podmienkach. Vytvorenie prognostického scenára pre racionálne osvojenie managementu u nás. Stratégia preberania poznatkov zo svetového managementu.