Sobstvennosť i upravlenije. - Mil'ner, B.
Deľba práva vlastníctva a funkcií riadenia pri vytváraní mnohosystémovej ekonomiky. Proces modifikácie organizačných štruktúr riadenia, konkrétnych foriem a metód koordinácie výrobno-odbytových a hospodárskych vzťahov. Program rozvoja a podpory malých podnikov.