Strategija firmy. - Semjonov, A.
Systém strategického plánovania - súhrn metód vnútrofiremného riadenia. Zásady: selektívnosť pri orientácii na ciele globálneho charakteru, variabilnosť plánových výpočtov, komplexnosť rozpracovania stratégie. Činnosť strategických hospodárskych centier. Analýza kritérií hodnotenia strategických plánov.