Úloha marketingu na železnici v nových hospodářských podmínkách. - Čadková, H.
Marketing ako spôsob riadenia hospodárskej činnosti z hľadiska trhu, súbor činností potrebných k udržaniu dopytu po výrobkoch a službách. Realizácia dopravy ako prepravný marketing. Špecifiká prepravného marketingu v železničnej doprave. Spojenie marketingových a investičných činností.