Strategies for world-class quality. - Juran, J.M
Ponaučenie z poznatkov 80. rokov. Prognóza pre roky deväťdesiate. Analýza príčin, pre ktoré si americké podniky vyslúžili udelenie Baldrigeovej ceny akosti. Prednáška na 34. Výročnej konferencii EOQC v Dubline.