Material'no-techničeskaja baza nauki. - Glisin, F.
Vymedzenie materiálno-technickej základne vedy a jej hodnotenie. Porovnanie niektorých ukazovateľov vybavenosti vedy s USA. Nízka technická úroveň vybavenosti. Vybavenosť vlastnými experimentálnymi bázami.