Ekonomičeskij mechanizm integracii nauki i proizvodstva. - Kovtunenko, A.
Organizácia marketingu a zohľadnenie požiadaviek trhu pri formovaní vedecko-výrobného programu združenia. Plánovanie prác a spôsob uzatvárania zmlúv a ich realizácia. Základné úverovo-finančné nástroje riadenia inovačného procesu. Hmotné stimulovanie a ekonomická zodpovednosť účastníkov inovačného procesu.