S výzkumem do Evropy. 2 - Koudelák, A.
Návrh Ministerstva pre hospodársku politiku a rozvoj ČR v oblasti vedy a výskumu. Hlavným cieľom je vytvoriť priaznivú spoločenskú klímu pre rozvoj vedy, ktorá sa stáva súčasťou podnikateľskej aktivity. Prezentácia navrhnutých základných výskumných programov. Zámer podporovať z centra tvorivé tímy a jednotlivcov a zaviesť grantový systém. Základné hľadiská výberu projektov podporovaných centrom. Problematika financovania.