Ekonomiczna analiza praw wlasnosci. - Milewski, R.
Teória vlastníckych práv. Zásada výlučnosti a slobody prevodu. Štát v teórii vlastníckych práv. Ekonomická analýza práva. Pozitívne a negatívne dôsledky právnej úpravy. Vlastníctvo a efektívnosť vo svete. Empirický výskum.