Ešče raz o formach sobstvennosti. - Seleznev, A.
Vzťahy prenájmu a následne odkupovanie štátneho majetku v ZSSR a nedostatky v legislatíve. Ťažkosti prechodu k akcionárskej forme. Zmiešané formy deetatizácie. Problémy so samoreguláciou podnikov a diktátom štátnych orgánov. Vznik korporácií na báze akcií. Personifikácia vlastníctva a spôsoby jeho rozdelenia z rúk štátu. Problém vlastníctva bytov.