Jak zhodnotit kapitál. Rozhovor s RNDr. Jiřím Burešem, vědeckým pracovníkem Ekonomického ústavu ČSAV, může být částečně i návodem jak podnikat ve velké privatizaci. - Bureš, J.
Využitie teórie a postupov investičného managementu v podnikateľskej a investičnej aktivite v procese privatizácie, ako postupovať pri tvorbe podnikateľského zámeru, ako optimálne investovať. Základné prístupy teórie investičného managementu, ktoré možno využiť ako myšlienkové schémy: čistý prevedený výnos, index rentability, vnútorná miera výnosu, diskontovaná doba splatnosti a výnosy vloženého kapitálu.