Hodnocení projektů organizace práce. - Hüttlová, Eva
Hodnotenie projektov organizácie práce podľa postupu vypracovaného v Inštitúte pre výrobu a automatizáciu v SRN. Výpočet nákladov, kritériá hodnotenia výrobného procesu a kvality pracovného života. Príklad hodnotenia montáže elektromotorov.