Čo obsahuje vyhláška MPSV Slovenskej republiky, ktorou sa vykonáva zákon o kolektívnom vyjednávaní.
Nový spôsob úprav vzťahov zamestnávateľov a zamestnancov pri uzatváraní kolektívnych zmlúv zákonom č. 2/1991 Zb. o kolektívnom vyjednávaní. Riešenie sporov, ktoré môžu vzniknúť pri uzatváraní kolektívnych zmlúv. Postup konania pred sprostredkovateľom a rozhodcom pri riešení sporov.