Bérszabályozás, makroszíntü bértárgyalások. - Popper, L.
Príčiny zachovania mzdovej regulácie v roku 1991. Dôvody, ktoré hovoria pre i proti liberalizácii miezd v roku 1992. Nutnosť stanoviť maximálnu hranicu zvýšenia miezd. Problém stanovenia minimálnej mzdy vzhľadom na zníženie reálnych miezd.