Kakoj byt' sisteme oplaty truda i nalogov. - Mstislavskij, P.
Prechod ku jednotným minimálnym štátnym tarifám odmeňovania v jednotlivých kategóriách. Výber foriem a systémov odmeňovania podnikmi. Príjmy z vlastníctva. Indexácia miezd. Problémy nájmu pracovnej sily a odmeňovania. Základný model formovania individuálneho zárobku.