Předpokládané změny v podnikové sociální politice. - Šálková, H.
Zásahy do sféry sociálnej politiky podnikov pri prechode na trhové hospodárstvo. Súčasný obsah a rozsah podnikovej sociálnej politiky. Hrozba uzatvárania podnikových sociálnych ustanovizní. Tlak na presun ťažiska sociálnej politiky na regióny. Miesto odborov pri udržaní sociálnej práce v podnikoch.