Professional'naja zanjatost'(regional'nyj aspekt). - Bogomolov, Ju
Regionálne osobitosti formovania profesijnej zamestnanosti a rozčlenenie zväzových republík na 4 súbory od prevahy poľnohospodárskych profesií k začiatkom zamestnanosti informačného typu spoločnosti. Smery ďalšieho rozvoja pri dosiahnutí industriálnej úrovne zamestnanosti. Zmeny v profesijnej zamestnanosti pri prechode k trhu.