Vývoj zaměstnanosti a mezd v ČSFR v roce 1990. 2. - Dittrich, Pavel
Rozhodujúci vplyv tempa rastu priemerných miezd v niektorých odvetviach na vývoj priemerných miezd v roku 1990. Prehľad počtu a priemernej mzdy robotníkov a techniko-hospodárskych pracovníkov vo vybraných činnostiach. Nepriaznivý vývoj relácie produktivity práce a priemernej mzdy.