Jak przeciwdzialac bezrobociu? - Pyszkowski, A.
Zisťovanie ohnísk a regiónov vysokej miery nezamestnanosti metódou viacfaktorovej analýzy. Reštrukturalizačné programy proti rastu nezamestnanosti. Zaistenie rastu finančnej samostatnosti obecných a okresných úradov pre zvýšenie opatrení na zlepšenie infraštruktúry.