Rozvojové programy a územní plány ve Spolkové republice Německo. - Moučka, J.
Organizácia regionálneho plánovania v Bavorsku. Štruktúra činnosti Regionálneho plánovacieho zväzu. Organizácia zabezpečovania a schvaľovania priestorových plánov zväzkov obcí. Obsahové zameranie regionálnych plánov. Charakteristika plánovacieho regiónu Mníchova - ciele jeho rozvoja. Rozvojové programy obcí.