Tworzenie struktury samorzadu gospodarczego.
Zákon o hospodárskych (obchodných) komorách v Poľsku. Prejav predsedu poľských komôr na ich valnom zhromaždení r. 1990 o činnosti organizácií, ktorých je 50. Vedenie, program a úlohy komôr ako organizácií hospodárskej samosprávy. Pre zahraničný obchod pracuje osobitná poľská komora.