Opodatkowanie wzrostu wynagrodzen. - Nieckarz, S.
O zdanení rastu miezd v Maďarsku v roku 1991, čo znamenalo, že bola zrušená spätosť tohto rastu s rastom efektívnosti meranej pridanou hodnotou. Zásady nového systému. Úplné oslobodenie od dane sa týka iba malých podnikov so zahraničným kapitálom. Charakterizácia nového zdanenia.