Verbraucherfreundliche Öffnungszeiten erwünscht. - Dimper, M.
Skúsenosti s bankovými službami vo večerných hodinách. Nízky dopyt po nočných službách a možnosť poskytovania služby bežným výbercom peňazí v bankových automatoch. Stúpajúce požiadavky na poradenské služby.