Des projets européens pour les Bourses de valeurs.
Projekt spoločnej európskej burzy. Európsky burzový trh akcií je veľmi rozdelený. Eurokvóty, ich charakter a úloha rokovacieho systému. Eurolistina ako nástroj informácií. Burzová Eurovízia. Britský návrh "European Wholesale Market". (BHF-Bank, bulletin 1990, 18.12.).