Polska na tle wybranych krajów w 1990 roku. - Zielinska, B.
Príčiny poklesu výroby. Národný dôchodok. Mzdy a životné náklady. Zamestnanosť a nezamestnanosť. Investície a bytová výstavba. Štátny rozpočet a vnútorné zadlženie. Priemyselná výroba. Poľnohospodárska produkcia. Zahraničný obchod. Zadlženosť a úverová vierohodnosť.