Zapomeňme na tradiční hodnocení. Čs. ekonomika v roce 1991.
Poznatky z "Podrobnejšej analýzy vývoja ekonomiky v I. štvrťročí a jeho krátkodobej predikcie" prerokovanej vo federálnej vláde 4. júla 1991. Prechodný hospodársky pokles a výrazná fluktuácia zamestnanosti ako nevyhnutný jav transformačného obdobia. Finančné a menové výsledky podľa predpokladaného vývoja. Postupné zmeny v správaní ekonomických subjektov. Krátkodobá predikcia spotreby, rastu cien a poklesu exportu.