Konference o postsocialismu a negociované ekonomice. - Texler, J.
Konferencia začiatkom decembra 1990 na krakovskej Akademii Ekonomicznej. Hlavnou témou bolo posúdenie otázky prechodu krajín bývalého etatistického socializmu strednej a východnej Európy na dráhu trhového hospodárstva západoeurópskeho typu, a to v tej fáze vývoja, ktorá sa čoraz častejšie nazýva postsocializmom.