Privatizáció és részvétel, erdékképviselet és együttmüködés a gazdálkodó szervezetkben. - Csuhaj, V.I
Zmeny v zastúpení záujmov zamestnancov po premene maďarského národného hospodárstva na trhové hospodárstvo. Podpora rozvoja podnikania, vplyv privatizácie na kolektívne práva zamestnancov. Medzery v zastupovaní záujmov zamestnancov v procese privatizácie.