V ČR rychleji než na Slovensku. Malá privatizace v obchodě. - Šourková, M.
Pri posudzovaní priebehu privatizácie je potrebné rozlišovať medzi prevádzkovými jednotkami navrhnutými na privatizáciu, jednotkami privatizovanými, jednotkami v dražbe a vydraženými jednotkami. Prehľad o stave privatizácie obchodných organizácií v ČR a SR do 12.5.1991 a o stave privatizácie v ČSMSD a v SZSD.