Prognozy, celevyje programmy, gosudarstvennyj plan. - Pjatkin, A.
Strednodobé prognózy ekonomického vývoja v ZSSR pri prechode na trh. Princípy formovania štátnych cieľových programov a ich realizácia na republikovej úrovni. Význam štátneho kontraktného systému. Prepojenosť prognóz, cieľových programov v štátnom pláne.